Overslaan en naar de inhoud gaan

Boevenspotter niet meer welkom in Designer Outlet Roermond

Geplaatst opmaandag 25 juni 2018 - 11:08

Boevenspotter en Youtube-fenomeen Jaime van Gastel is niet meer welkom bij het Designer Outlet in Roermond.

De boevenspotter plaatste vorige week een video op zijn YouTube-kanaal waarin hij drie vermeende zakkenrollers in beeld brengt. Toen hij zondag nog een keer naar Roermond wilde gaan om boeven te spotten, bleek dat hij niet meer welkom was in het outletcentrum.

Rode loper
"De rode loper ligt al uit voor de zakkenrollers in Designer Outlet Roermond", schrijft hij op Facebook. Bij zijn bericht heeft hij een vakkundig bewerkte foto geplaatst waarop te lezen valt dat hij 'verbannen' is.

Management
Naar eigen zeggen heeft hij twee uur in de auto gezeten om boeven te lijf te gaan. Eenmaal in Roermond aangekomen, werd hij vrijwel direct aangesproken door beveiligers. "Ik moest me even melden bij het management", zegt hij. "Daar werd me verteld dat ik niet meer welkom was. Ze waren niet blij dat ik daar gefilmd had en de zakkenrollers niet had geblurd. Ik heb nog aangeboden om te spotten zonder te filmen, maar ook dit mocht niet. Dan zou ik de beveiliging van het werk houden."

Het Designer Outlet wil verder niet ingaan op de boevenspotter. Volgens een woordvoerder is er al genoeg in de media verschenen.

Pickpockets
Van Gastel plaatste vorige week een video op YouTube waarin hij drie vermeende zakkenrollers filmde. Beveiligers waren bezig om het trio naar de uitgang te begeleiden. Van Gastel was er als de kippen bij om alles vast te leggen. In de video is verder te zien hoe hij wordt bespuugd en uitgescholden door een van de verdachten. De video is bijna 100.000 keer bekeken.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen