Overslaan en naar de inhoud gaan

Boete voor VVV-goudhaantje Linthorst na 'achterlijk gedrag'

Geplaatst opzaterdag 14 september 2019 - 22:33

Evert Linthorst bezorgde VVV-Venlo zaterdagavond de zege met een late treffer. Het goudhaantje trok vervolgens zijn shirt uit om zijn doelpunt te vieren. Een actie die hem niet alleen een gele kaart opleverde, maar ook een boete.

Dat zei trainer Robert Maaskant na afloop tegen Fox Sports.

Achterlijk gedrag
Maaskant is zeer te spreken over de ontwikkeling van de 19-jarige Venlonaar, maar blijft kritisch op de jongeling. "Hij krijgt wel een boete voor dat achterlijke gedrag", zei Maaskant over het vieren van het doelpunt. "Hij moet eten halen voor de hele selectie."

Linthorst kon wel lachen om de sanctie. "Ik ben wel een beetje verrast, maar op zo'n moment neem ik het voor lief", aldus de middenvelder

Goudhaantje
De Venlonaar ontpopte zich in de slotfase tot goudhaantje. Met zijn treffer in de 84ste minuut bezorgde hij VVV de zege tegen FC Groningen.

Lees ook: VVV-Venlo rekent in slotfase af met FC Groningen

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen