Overslaan en naar de inhoud gaan

Boete voor VVV-goudhaantje Linthorst na 'achterlijk gedrag'

Geplaatst opzaterdag 14 september 2019 - 22:33

Evert Linthorst bezorgde VVV-Venlo zaterdagavond de zege met een late treffer. Het goudhaantje trok vervolgens zijn shirt uit om zijn doelpunt te vieren. Een actie die hem niet alleen een gele kaart opleverde, maar ook een boete.

Dat zei trainer Robert Maaskant na afloop tegen Fox Sports.

Achterlijk gedrag
Maaskant is zeer te spreken over de ontwikkeling van de 19-jarige Venlonaar, maar blijft kritisch op de jongeling. "Hij krijgt wel een boete voor dat achterlijke gedrag", zei Maaskant over het vieren van het doelpunt. "Hij moet eten halen voor de hele selectie."

Linthorst kon wel lachen om de sanctie. "Ik ben wel een beetje verrast, maar op zo'n moment neem ik het voor lief", aldus de middenvelder

Goudhaantje
De Venlonaar ontpopte zich in de slotfase tot goudhaantje. Met zijn treffer in de 84ste minuut bezorgde hij VVV de zege tegen FC Groningen.

Lees ook: VVV-Venlo rekent in slotfase af met FC Groningen

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen