Motor hardrijder

Motorrijder rijdt 55 km/u te hard en raakt rijbewijs kwijt

De politie heeft het rijbewijs van een motorrijder ingevorderd in de buurt Roosteren die 55 kilometer per uur te hard heeft gereden.

Politie stop achtervolging
Honderden boetes bij grote verkeerscontrole in Heerlen

Bij een verkeerscontrole op drie locaties in Heerlen zijn vrijdag honderden boetes uitgedeeld. Ook heeft de politie één aanhouding verricht.

Wielrennen, fietsen, fiets, trappen, trappers
Zeventien toerfietsers op de bon geslingerd in Heuvelland

De politie heeft zondag tijdens de campagne 'Ik fiets vriendelijk' zeventien toerfietsers in het Heuvelland een bekeuring gegeven.

Middenberm A2 locatie opnames videoclip
Boete voor opnames videoclip in middenberm A2

Twee mannen hebben een boete gekregen omdat ze vrijdag in de middenberm van de A2 in Maastricht onder een viaduct stonden.

Aanhouding Heerlen, hakmes op zak (5 mei 2021)
Tiener in Heerlen aangehouden met hakmes op zak

De politie heeft woensdag een 16-jarige jongen aangehouden die met een hakmes door Heerlen liep.

Mergelgrot
Maastrichtenaren beboet in Belgische mergelgrotten

De Belgische politie heeft vier Maastrichtenaren een boete gegeven omdat ze illegaal de mergelgrotten in Riemst waren binnengedrongen.

stock boete avondklok
Ruim 5.500 coronaboetes uitgedeeld in Limburg

In een jaar tijd heeft de politie 5.581 coronaboetes uitgedeeld in Limburg. De meeste bekeuringen waren voor het overtreden van de avondklok, namelijk 58 procent.

Appen auto achter stuur
Meer appboetes in Nederland behalve in Limburg

Een forse landelijke stijging van het aantal appboetes is afgelopen jaar helemaal aan Limburg voorbij gegaan.

Bellen achter stuur
Man uit Geleen blijft ondanks boetes bellen achter het stuur

Een 40-jarige man uit Geleen is woensdag door de politie in Eindhoven aan de kant gezet, omdat hij bellend achter het stuur zat. Dat was niet de eerste keer.

Belgische politiecontrole grenscontrole aan de grens met Limburg
Maastrichtenaren steken grens over: 750 euro boete

Drie jonge Maastrichtenaren die afgelopen weekend naar België reisden, kregen daar een boete van 250 euro per persoon. Volgens de Belgische politie overtraden ze met hun tripje de geldende coronamaatregelen.

Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten