Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Boessen stopt als trainer van Thaise Lampang FC

Geplaatst opdonderdag 11 augustus 2016 - 15:46

Wil Boessen stopt als trainer van het Thaise Lampang FC.

De Sittardenaar heeft besloten zijn contract bij de club niet te verlengen. Ook zijn assistent Robert van der Weert vertrekt uit Thailand.

Wisselvallige resultaten
Als reden van zijn vertrek noemt de oud-trainer van onder meer VVV-Venlo en Fortuna Sittard de wisselvallige resultaten en invloed van randzaken. "Ik vind de voetbalontwikkeling te traag verlopen. Ik heb geen invloed kunnen krijgen op de randzaken en bemoeienissen van anderen, die continue inwerken op de prestaties van de spelers", aldus Boessen tegen L1.

Prachtige ervaring
Boessen was vijf maanden werkzaam bij Lampang FC. Daarvoor had hij met Chiangmai FC een andere Thaise club onder zijn hoede. "Het was een prachtige ervaring, een verrijking van mijn trainerscarrière. Chiangmai was succesvol en Lampang helaas wat minder."

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie

Gerelateerde berichten

Fortuna op bezoek bij ploeg van Wil Boessen
Wil Boessen Coach FC Den Bosch 1Limburg
Wil Boessen vertrekt bij FC Oss
Wil Boessen Coach FC Den Bosch 1Limburg
Wil Boessen keert terug in de Jupiler League
Wil Boessen per direct ontslagen bij FC Den Bosch
Overzicht
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1
Uitgelicht
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1

Het wordt weer een mooie wielerzomer op L1.

Van vrijdag 5 juli tot en met zondag 28 juli is er weer dagelijks Tour de L1mbourg, de reizende wieler-talkshow van L1. Iedere dag om 18:30 live en wordt om 20:30 en 22:30 herhaald. Je bent van harte welkom de uitzendingen bij te wonen.

Bekijk hier alle locaties
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Avondnieuws in je mailbox

1Limburg biedt naast de ochtend- en middageditie nu ook een nieuwsmail voor de avond aan. Je ontvangt vijf actuele berichten, waaronder een samenvatting van de Limburg Centraal-uitzending. De avondeditie wordt om 20.00 uur verstuurd. De ochtendeditie om 8.00 uur en de middageditie rond 12.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke editie het best bij jou past. Hoe je dat instelt? Klik op de link.

Nieuwsmail
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda

Meest gelezen