Farmers Defence Force blokkeert weg naar bedrijf stalbrand in Nederweert (12 juni 2021)

Honderd Limburgse boeren aanwezig bij protest stikstofbeleid

Zo'n honderd Limburgse boeren hebben zich woensdag verzameld bij het provinciehuis in Den Bosch om te protesteren tegen de stikstofmaatregelen binnen hun sector.

Tractorenlichtstoet Roermond (30 dec 2020)
Boerenlichtstoet: toeterende tractoren rijden door Roermond

Inwoners van Roermond hebben woensdagavond even raar opgekeken. Rond 22:00 uur reden er opeens tientallen verlichte tractoren door de stad.

Boerenprotest Weert lidl (12 dec 2020)
Lidl in gesprek met boeren na protestactie in Weert

Discountsupermarkt Lidl gaat op korte termijn in gesprek met de protesterende boeren die een eerlijke prijs voor hun producten eisen.

Boerenprotest Weert lidl (12 dec 2020)
Boeren blokkeren distributiecentrum Lidl in Weert

Protesterende boeren blokkeren zaterdagavond de weg bij het distributiecentrum van supermarktketen Lidl in Weert.

ANP-425248621
Limburgse boeren rijden langs huis van koning: 'Toch gelukt'

Tientallen Limburgse boeren zijn dinsdag rond het middaguur langs Paleis Huis Ten Bosch in Den Haag gereden. Dat deden ze samen met andere protesterende boeren om zo een brandbrief aan de koning te overhandigen.

Boerenprotest richting Den Haag (16 okt 2019)
Tientallen Limburgse boeren in Den Haag voor protestactie

Tientallen Limburgse boeren zijn dinsdagmorgen vroeg aangekomen in Den Haag om te protesteren tegen de stikstofplannen.

a28 boeren protest (22 jul 2020)
Gevaarlijke situaties op A2 door boerenprotest

Het boerenprotest dat woensdag onderweg is naar Biltse Rading leidt op de A2 tussen Weert en Den Bosch geregeld tot gevaarlijke situaties.

boeren nederweert protest stikstof 22 juli 2020)
Limburgse boeren over A2 onderweg naar protestactie

Vanuit Nederweert zijn woensdagochtend rond 10:30 uur een stuk of tien boeren de A2 op gereden om in de Bilt te gaan protesteren tegen de veevoermaatregel die de stikstofuitstoot moet terugdringen.

Boerenprotest Maastricht (12 jul 2020)
Boeren voeren actie op Vrijthof Maastricht

Limburgse boeren hebben zich zondagmiddag verzameld op het Vrijthof in Maastricht om actie te voeren tegen de nieuwe veevoermaatregel van de overheid. Ze vertrokken met tractoren vanuit Grathem en reden via Sittard naar het Maastrichtse plein.

Boerenprotest Ittervoort (5 juli 2020)_HD
Boeren blokkeren korte tijd op- en afritten A2

Boeren hebben zondagavond met hun tractoren de op- en afritten van de A2 bij Ittervoort geblokkeerd.

Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten