Janine Boer zoekt Vrouw

Epense schapenhouder Janine doet mee aan Boer zoekt Vrouw

In het nieuwste seizoen van Boer zoekt Vrouw is een Limburgse schapenhouder op zoek naar een leuke man. Janine werd zondag met nog negen andere boeren voorgesteld aan het publiek in het populaire televisieprogramma.

Boer Frank en Anita zetten na 7 jaar punt achter relatie

Boer Frank Brinkhaus uit Heythuysen is weer vrijgezel. Zijn jarenlange relatie met Anita is voorbij.

Boer Zoekt Vrouw-boer Frank: 'Flinke kater voor Remco'

De bekende Limburgse 'Boer Zoekt Vrouw-boer' Frank Brinkhaus denkt dat de zondag gediskwalificeerde boer Remco flink zal balen van zijn misstap in het populaire datingprogramma.

ANP
Reünie deelnemers Boer Zoekt Vrouw in Limburg

In een reünie-uitzending van de kijkcijferhit Boer Zoekt Vrouw komen verschillende deelnemers bij elkaar in Zuid-Limburg.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten