Overslaan en naar de inhoud gaan

Boels Ladies Tour dit jaar live op televisie bij L1

Geplaatst opwoensdag 27 juni 2018 - 11:10

De Boels Ladies Tour is dit jaar live op televisie te zien.

Dagelijks is de koers via de kanalen van L1 en Omroep Gelderland te volgen. De uitzendingen zijn van 14:30 tot 16:30 uur en landelijk te zien via de Ziggo kanalen 713 (L1) en 705 (Omroep Gelderland).

Vrouwenpeloton
De Boels Ladies Tour is de enige etappekoers in de Benelux op het hoogste niveau en doet meerdere keren onze provincie aan. De presentatie is in handen van L1-presentator Sander Kleikers en de Arnhemse oud-prof Maarten Tjallingii. Voormalig profwielrenster Marieke van Wanroij verzorgt elke uitzending een inkijkje in het vrouwenpeloton.

Duwtje in de rug
Sander Kleikers (L1) en Guido Lavalaye (Omroep Gelderland) zijn blij met de samenwerking met de Boels Ladies Tour. "Dankzij onze regionale tv-zenders kan de wielerliefhebber opnieuw topsport van hoog niveau zien, zowel binnen als buiten de grenzen van onze provincies. We zijn blij met dit initiatief de professionalisering van het vrouwenwielrennen een duwtje in de juiste richting te kunnen geven en te laten zien wat wij als regionale omroepen in huis hebben."

Koersdirecteur Thijs Rondhuis is blij met de aandacht voor het vrouwenwielrennen. Hij ziet de samenwerking van alle partijen als een grote stap voor het vrouwenwielrennen.

Het etappeschema:
- Dinsdag 28 augustus Arnhem (proloog)
- Woensdag 29 augustus Nijmegen – Nijmegen
- Donderdag 30 augustus Gennep – Gennep
- Vrijdag 31 augustus Stramproy – Weert
- Zaterdag 1 september Sittard – Sittard
- Zondag 2 september Roosendaal (individuele tijdrit)

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wat komt er op L1?

Daar hebben we de handige programmagids van L1 voor. Hier zie je direct hoe laat je favoriete programma op L1 TV of L1 Radio begint!

Kijk in de programmagids van L1
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen