Mathieu van der Poel

Wielerkalender: Amstel Gold Race in 2021 op 18 april

De wielerunie UCI heeft de WorldTour-kalender voor 2021 bekendgemaakt. Daaruit blijkt dat onder meer de Tour de France eerder dan gebruikelijk verreden wordt.

boels ladies tour 2019 (27 jul 2020)
Boels Ladies Tour afgelast vanwege rondwarend coronavirus

De Boels Ladies Tour, de enige etappekoers voor vrouwen uit de UCI Womens WorldTour in de Benelux, gaat dit jaar niet door. De wedstrijd zou van 1 tot en met 6 september, ook over Limburgse wegen, worden verreden.

SF190905-11571-OP
Boels Ladies Tour: tijdrit Gennep, aankomst in Sweikhuizen

De organisatie van de Boels Ladies Tour heeft een deel van het etappeschema van de dameswielerkoers bekendgemaakt.

ladies tour
Boels Ladies Tour krijgt nieuwe datum

De wielerwedstrijd Boels Ladies Tour is verplaatst naar begin september. De organisatie van de wedstrijd heeft dat te horen gekregen van de internationale wielerbond UCI.

Boels Rental Dolmans Landscape Boels-Dolmans Cycling Team wielrennen vrouwen
TWC Stramproy zet na 33 jaar streep door wielerronde

Na 33 jaar is het doek gevallen voor de wielerronde van Stramproy.

Wielrennen Vrouwenwielrennen
Christine Majerus wint Boels Ladies Tour

Christine Majerus van Boels Dolmans Cycling Team heeft de Boels Ladies Tour gewonnen.

Wielrennen vrouwen
Dagzege Koch, Majerus neemt leiderstrui over in Ladies Tour

De Duitse wielrenster Franziska Koch heeft de vierde etappe van de Boels Ladies Tour gewonnen, de rittenkoers uit de WorldTour voor vrouwen.

Wielrennen vrouwen
Klein wint derde etappe Boels Ladies Tour

De Duitse wielrenster Lisa Klein heeft de derde etappe van de Boels Ladies Tour op haar naam geschreven.

Vrouwenwielrennen
Wiebes wint in Gennep en pakt leiderstrui Boels Ladies Tour

Lorena Wiebes heeft donderdag de tweede etappe van de Boels Ladies Tour gewonnen. Met haar zege heeft ze ook de leiderstrui bemachtigd.

Kledingrel: Limburgse shirts in Boels Ladies Tour verboden

De Internationale Wielerunie UCI heeft het Limburgse talententeam dat mee mag doen aan de Boels Ladies Tour verplicht om oranje wielershirts aan te trekken.

Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten