Overslaan en naar de inhoud gaan

Boels-Dolmans strikt wereldkampioen als ploegleider

Geplaatst opdonderdag 4 oktober 2018 - 12:07

Het Boels-Dolmans Cycling Team heeft voormalig wereldkampioen veldrijden Richard Groenendaal gestrikt als ploegleider. Hij begint in 2019 aan zijn nieuwe klus.

Met Groenendaal haalt Boels-Dolmans een bekende naam binnen. Hij werd acht keer Nederlands kampioen veldrijden, won eenmaal de wereldtitel en was drie keer de sterkste in het Wereldbekerklassement.

Extra ervaring
"Richard zal volgend jaar parttime in dienst zijn van de ploeg", zegt teammanager Danny Stam op de website van de wielerploeg. "Daarna bekijken we hoe we de samenwerking willen voortzetten. Ik ben heel erg blij met de extra ervaring in de ploeg." Groenendaal staat ook te trappelen. "Ik zal Danny volgend jaar als tweede ploegleider gaan ondersteunen in een aantal wegwedstrijden. Het is mooi dat ik mijn ervaring en expertise mag gaan overbrengen binnen deze vrouwenploeg."

Nieuw dagelijks om 17:30 op L1 TV: L1mburg Centraal.
Klik hier voor meer informatie

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen