Blaak en Van der Breggen tekenen bij bij Boels-Dolmans

Van der Breggen en Blaak worden ploegleiders

Olympisch kampioene Anna van der Breggen en Chantal Blaak hebben hun contract bij het Boels-Dolmans cyclingteam verlengd en blijven na dit jaar in de ploeg met SD Worx als de nieuwe hoofdsponsor.

Amy Pieters van Boels-Dolmans is Europees kampioen

Amy Pieters van cyclingteam Boels-Dolmans heeft op de EK wielrennen in Alkmaar de wegwedstrijd gewonnen.

Boels-Dolmans' Van der Breggen tweede in rit Giro Rosa

Marianne Vos heeft haar derde zege binnen in de Giro Rosa. Ze kwam voor wereldkampioene Anna van der Breggen van Team Boels-Dolmans na ruim 128 kilometer over de streep in San Giorgio di Perlena/Fara Vicentino.

Proloogwinst voor mountainbikers Boels-Dolmans

Anna van der Breggen en Annika Langvad hebben de proloog gewonnen van de Cape Epic.

Jip van den Bos wint eerste koers voor Boels Dolmans

Jip van den Bos heeft de Grand Prix Samyn op haar naam geschreven. Het was haar eerste overwinning in dienst van de Limburgse formatie Boels Dolmans Cycling Team en haar eerste zege bij de elite-rensters.

Tom Dumoulin weer genomineerd voor renner van het jaar

Tom Dumoulin kan voor de vijfde opeenvolgende keer landelijk wielerenner van het jaar worden.

Boels-Dolmans pakt zilver op WK ploegentijdrit in Oostenrijk

Boels-Dolmans Cycling Team heeft zilver gewonnen tijdens de ploegentijdrit van het WK wielrennen in Oostenrijk.

Tijdritzege voor wielerploeg Boels-Dolmans

Wielerploeg Boels-Dolmans heeft voor het derde jaar op rij de Crescent Vargarda, een ploegentijdrit voor vrouwen in Zweden die meetelt voor de WorldTour, gewonnen.

Zilver voor Van der Breggen in regenachtig Glasgow

Anna van der Breggen heeft in Glasgow genoegen moeten nemen met een tweede plek.

Team Sunweb wint openingsrit Giro Rossa

Vrijdag is de 29e editie van de Giro Rosa gestart. De Italiaanse wielerronde voor vrouwen begon met een ploegentijdrit rond het Lago Magiorre. De 15,5 kilometer met start en finish in Verbania werd gewonnen door Team Sunweb.

Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten