SD Worx

'Afscheidstournee' Van der Breggen begint zaterdag

Het is de laatste keer dat wereldkampioen Anna van der Breggen zaterdag start in Omloop Het Nieuwsblad.

Wielerjaaroverzicht
Wielerjaar 2020: Dumoulin en Poels in top 10 grote rondes

Het wielerseizoen 2020 was door de corona-uitbraak een wielerjaar in twee delen: koersen voor corona en koersen na corona.

Chantal Blaak
Chantal Van den Broek-Blaak wint Ronde van Vlaanderen

Na een solo van 18 kilometer heeft Chantal Van den Broek-Blaak de Ronde van Vlaanderen gewonnen.

anna van der breggen regenboogtrui
Van der Breggen wint voor zesde keer Waalse Pijl

Er komt geen einde aan zegereeks van Anna van der Breggen. De renster van de Limburgse wielerploeg Boels-Dolmans heeft voor de zesde keer op rij de Waalse Pijl gewonnen.

lonneke uneken
Boels-Dolmans renster Uneken sprint naar EK-zilver

De 20-jarige Lonneke Uneken van de Limburgse ploeg Boels-Dolmans heeft in de sprint op het EK net naast het goud gegrepen.

Boels Dolmans
Wielerploeg Boels-Dolmans vol vragen weer op pad

Met drie koersen in Spaans Baskenland vervolgt het vrouwenpeloton volgende week het door het coronavirus zo in de war gestuurde wielerjaar. Voor de wielrensters van de Limburgse ploeg Boels-Dolmans beginnen de maanden waarin ze de vertrekkende sponsors een mooi afscheid kunnen geven.

Boels-Dolmans wielrennen Omloop het Nieuwsblad
D'Hoore en Majerus verlengen contract bij Boels-Dolmans

De wielrensters Jolien D’hoore en Christine Majerus hebben hun contract met de Limburgse wielerploeg Boels-Dolmans met een jaar verlengd.

Boels-Dolmans wielrennen Omloop het Nieuwsblad
Wielrenster Pieters twee jaar langer bij Boels-Dolmans

Wielrenster Amy Pieters heeft haar contract bij de Limburgse wielerploeg Boels-Dolmans met twee jaar verlengd. Ook Lonneke Uneken blijft langer bij de formatie.

Boels-Dolmans wielrennen Omloop het Nieuwsblad
Boels-Dolmans wacht af: 'Laten instanties hun werk doen'

De wielrensters van Boels-Dolmans weten door de uitbraak van het coronavirus nog niet of zij aankomend weekend koersen in Italië.

Chantal Blaak
Chantal Blaak van Boels-Dolmans wint Le Samyn na solo

Chantal Blaak heeft voor de derde keer in haar carrière Le Samyn gewonnen. De renster van Boels-Dolmans Cycling Team kwam in het Waalse Dour na 94 kilometer met ruime voorsprong over de meet.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten