Boels Rental hoofdkantoor Sittard

Machineverhuurder Boels hengelt Finse branchegenoot binnen

Het Sittardse verhuurbedrijf Boels Rental neemt zijn Finse branchegenoot Cramo over.

Boels krijgt Europese lening van 50 miljoen euro

Machine- en gereedschapverhuurder Boels Rental uit Sittard krijgt een lening van 50 miljoen euro van de Europese Investeringsbank (EIB).

Windmolenterroristen die Boels bedreigden aangehouden

De politie in het noorden van het land heeft drie mannen aangehouden voor betrokkenheid bij het bedreigen van ondernemers die meewerken aan de bouw van windmolenparken.

Boels op lijst asbeststrooiende windmolenterroristen

Het Sittardse verhuurbedrijf Boels staat hoog op een lijst van bedrijven die worden bedreigd door een groep asbeststrooiende actievoerders.

Politie trekt zich terug uit 'bruinkoolbos'

De politie trekt zich maandagmorgen terug uit het 'bruinkoolbos' bij Hambach, zo'n 25 kilometer ten oosten van Kerkrade.

Duizenden demonstranten in Hambacherbos

In het bos bij het Duitse Hambach hebben duizenden mensen zich verzameld voor een demonstratie tegen het rooien van bomen.

Verhuurder Boels doet derde overname in Engeland

Boels Rental heeft het Engelse Artisan Hire Center overgenomen. Het bedrijf heeft negen vestigingen in het zuidwesten van Engeland. Er werken honderd mensen.

Boels Rental neemt opnieuw een bedrijf over

Verhuurbedrijf Boels Rental heeft Van Deuveren Traffic overgenomen.

Boels Rental koopt beveiligingsbedrijf

Boels Rental uit Sittard heeft IQ-Pass uit Breukelen gekocht. Dat is een beveiligingsbedrijf voor de industrie, bouw, maritieme en offshore projecten.

Boels investeert miljard in verdere groei

Boels Rental gaat een miljard investeren. Het verhuurbedrijf uit Sittard wil met deze kapitaalinjectie verder groeien.

Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten