Overslaan en naar de inhoud gaan

Boekhandel De Tribune lijkt gered

Geplaatst opwoensdag 18 september 2019 - 6:00

De Maastrichtse boekhandel De Tribune lijkt gered.

Inmiddels hebben 900 klanten elk 100 euro ingelegd om de bekende winkel van de ondergang te redden.

Meer steun gewenst
Met het opgehaalde bedrag kunnen de nieuwe eigenaren, medewerkers van de winkel, de boekhandel openhouden. Toch hopen ze op nog meer financiële steun van boekenliefhebbers.

Schuld
De huidige eigenaar wil de zaak na ruim 40 jaar voor een symbolisch bedrag van één euro overdragen aan zijn vier medewerkers. Addertje onder het gras is de bedrijfsschuld van 40.000 euro die bij de overname hoort. Om die schuld af te lossen is een donateursactie onder klanten opgezet.

Lees ook: Iconische boekhandel hoopt op financiële steun publiek

Stichting
Op 1 oktober komt er een stichting die de boekhandel gaat beheren. Met het opgehaalde geld kan de schuld in ieder geval afgelost worden.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen