Gesprek met koning (21 jan 2021)

Koning in gesprek met eigenaar Dominicanen Maastricht

Koning Willem-Alexander heeft donderdagochtend digitaal een gesprek gevoerd met onder andere Ton Harmes van boekhandel Dominicanen in Maastricht.

Foto: 82-jarige boekverkoopster voor 1 dag aan de slag in Maastricht
Droombaan voor 82-jarige: boekverkoopster voor een dag

Ze wilde het altijd worden: medewerkster in een boekhandel. Het is er nooit van gekomen. In Boekhandel Dominicanen kwam de wens van de 82-jarige Ien Zuilhof-Eigenraam uit Sassenheim eindelijk uit.

Iconische boekhandel hoopt op financiële steun publiek

Medewerkers van boekhandel De Tribune in Maastricht hebben de hulp van klanten gevraagd om het bestaan van de winkel te garanderen.

Mannen opgepakt voor overval op Heerlense boekhandel

De politie heeft twee verdachten aangehouden voor een overval op een boekwinkel op het station van Heerlen.

Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten