Hennepknipperij Boekend 15 apr 2021

Hennepknippers opgepakt in paardenstal Boekend

In een paardenstal in Boekend zijn donderdagochtend twee hennepknippers aangehouden dankzij de geur die er bij hun werk vrijkwam.

Dak paardenstal deels ingestort Boekend (7 feb 2021)
Deel dak paardenstal Boekend zakt in door sneeuw

Een dak van een paardenstal van manege Beekshof in Boekend is zondagmiddag deels ingestort.

Polen, Poolse grens, uitlevering, overlevering, stock
Chauffeur opgepakt na aanrijden jonge fietser

De bestuurder van een auto die er vrijdag vandoor was gegaan nadat hij een fietser had aangereden in Venlo, is door de politie aangehouden.

sportschool
Versoepeling coronamaatregelen: bedrijven staan te popelen

De coronamaatregelen worden woensdag nog verder versoepeld. Onder andere sportscholen, sauna's en taxibedrijven mogen weer 'gewoon' aan de slag gaan.

windmolen (18 dec 2019)
Video: Teleurstelling in Boekend over groen licht windmolens

Veel inwoners uit Boekend zijn teleurgesteld dat de Raad van State groen licht heeft gegeven voor de plaatsing van negen windmolens tussen Venlo en Sevenum.

Hennepkwekerij Boekend 15 dec 2019
Bijna 800 planten in hennepkwekerij Boekend

In een loods in Boekend heeft de politie een hennepkwekerij met een kleine 800 planten opgeruimd.

Kerstbomen verkoop Hay Welles
Video: Geen pensioen voor Venlose kerstbomenverkoper

Op veel plekken in Limburg start zaterdag de verkoop van kerstbomen. Zo ook bij de 72-jarige Hay Welles uit het buurtschap Boekend bij Venlo. Hij verkoopt al 40 jaar kerstbomen en denkt nog lang niet aan zijn pensioen.

Ongeval Boekend 8 sep 2019
Auto ondersteboven tussen pony's: drie gewonden

Drie mannen zijn in Boekend gewond geraakt toen hun auto zondagmiddag over de kop sloeg.

Actiegroep windturbines: 'Dit is gewoon wanbeleid'

De Actiegroep Windturbines Blerick is not amused over de houding van de provincie als het gaat om de beoogde windmolens langs het spoor tussen Boekend en Blerick.

Omwonende windmolenpark niet blij: 'Wil er blijven wonen’

Martin Claassen, omwonende van het toekomstige windmolenpark bij het buurtschap Heierhoeve en langs het spoor in Blerick en Boekend, is teleurgesteld dat het Limburgs Parlement vrijdag groen licht voor de windmolens heeft gegeven.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten