Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Boek over carrière Jos van Rey loopt vertraging op

Geplaatst opzondag 26 november 2017 - 16:26

Het boek over de politieke carrière van oud-wethouder van Roermond Jos van Rey loopt enkele maanden vertraging op.

Het was de bedoeling dat het vlak voor Sinterklaas in de winkels zou liggen, maar omdat de strafzaak tegen Van Rey in hoger beroep nog loopt, wordt daar nu vanaf gezien.

Lees ook: Opnieuw fikse strafeis voor Jos van Rey

​Provocatie
"Als het boek nu zou verschijnen kan dat voor het Openbaar Ministerie of het Gerechtshof als een soort van provocatie worden beschouwd", zegt schrijver André Vermeulen. Ook zijn nog niet alle foto's binnen voor het boek. Verder zijn enkele hoofdrolspelers het niet eens met passages.

Hoger beroep
Komende week zijn er nog twee dagen in de Hoger Beroep-zaak gepland. Op 20 december volgt de uitspraak.

Laatste hoofdstuk
En daarna moet het allerlaatste hoofdstuk nog worden herschreven. De verwachting is dat het boek nu pas eind januari in de winkel zal liggen.

Lees ook: Vrienden laten boek over Jos van Rey schrijven

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Avondnieuws in je mailbox

1Limburg biedt naast de ochtend- en middageditie nu ook een nieuwsmail voor de avond aan. Je ontvangt vijf actuele berichten, waaronder een samenvatting van de Limburg Centraal-uitzending. De avondeditie wordt om 20.00 uur verstuurd. De ochtendeditie om 8.00 uur en de middageditie rond 12.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke editie het best bij jou past. Hoe je dat instelt? Klik op de link.

Nieuwsmail
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda

Meest gelezen