Boek schrijven (stock)

Limburgse schrijver krijgt opdracht voor Undercover-boek

Schrijver en historicus Hugo Luijten schrijft een boek op basis van de populaire Vlaams-Nederlandse Netflixserie Undercover.

Fernando Ricksen
Video: Nieuw boek over laatste fase leven Fernando Ricksen

Samen met Veronika Ricksen legde Vincent de Vries de afgelopen maanden de laatste hand aan het boek De Finale Strijd. Een boek over het leven van Fernando Ricksen mét ALS. De Finale Strijd kon ook meteen rekenen op veel kritiek.

boek Peelbrand
Brandweermannen publiceren boek over grote Peelbrand

Twee brandweermannen van de Deurnese brandweer hebben samen met een fotograaf indrukwekkende beelden van de grote Peelbrand gebundeld en gepubliceerd in een boek.

Michel Boerebach
Michel Boerebach weer even terug bij oude club Roda

Voormalig Roda-speler Michel Boerebach bezocht zijn oude club in Kerkrade om zijn nieuwe boek met de titel: 'Hoi papa, de herrijzenis van Michel Boerebach' te promoten.

Unescoplantsoen Heerlen
Ereplek voor Parkstad in reisgids met 'prachtige lelijkheid'

Journalist Mark van Wonderen heeft een fascinatie voor aandoenlijke treurnis en onontkoombaar verval. Zijn voorliefde is zelfs zo groot dat hij een alternatieve reisgids heeft gemaakt met de 'mooiste lelijke plekken' van Nederland. Limburg heeft een prominente plek in dit naslagwerk.

Schrijfster Hetty Balendong Mheer (21 okt 2019)
Hetty (86) maakt schrijfdebuut met oorlogsherinneringen

Op 86-jarige leeftijd maakt Hetty Balendong uit Mheer haar debuut als schrijfster. In haar boek Oorlogsherinneringen 1940-1945 beschrijft ze in 80 pagina's hoe het destijds was om op te groeien als kind.

Prinsessen van Thorn (18 okt 2019)
Luxe, plezier en seks: zo leefden prinsessen in Thorn

Vrouwen hadden het eeuwenlang voor het zeggen in het ministaatje Thorn. Tot 1794 was de macht in handen van een selecte groep van hoog adellijke dames, zonder uitzonderingen prinsessen en gravinnen.

Wiellie (9) uit Echt in kinderboekenjury: 'Las 19 boeken'

De negenjarige Wiellie Leurs uit Echt had dit jaar de eer om plaats te nemen in de kinderboekenjury.

Biografie Camiel voor tweede keer naar drukker

De biografie van Camiel Eurlings is na slechts een paar dagen al toe aan een tweede druk.

Opkomst en ondergang in biografie Camiel Eurlings

De snelle opkomst en minstens zo snelle ondergang van de politieke carrière van Camiel Eurlings is vanaf donderdag te lezen in een boek.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV