Overslaan en naar de inhoud gaan

Bodylotionrover opgepakt na dna-match

Geplaatst opzondag 16 december 2018 - 13:40

Een overvaller die afgelopen zomer met geweld een drogist in Geleen beroofde van een fles bodylotion, is zondagochtend bruut gewekt door de politie.

Hij had namelijk ongemerkt wat erfelijk materiaal achtergelaten in de Etos-winkel aan de Salmstraat, die hij op 27 juli met kwade bedoelingen had bezocht.

Lees ook: Gewapende overvaller neemt genoegen met bodylotion

Spoor
Via een dna-match kwam het High Impact Crime-team van de recherche Zuid-West Limburg hem alsnog op het spoor. Onder High Impact Crime vallen misdaden die ingrijpende gevolgen hebben voor betrokken slachtoffers en het (on)veiligheidsgevoel van mensen in het algemeen beïnvloeden.

Zondagrust
De verdachte mag in een politiecel verder van zijn zondagrust genieten, in afwachting van verhoor.

Het Limburgse nieuws elke dag in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van 1Limburg.

Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Luister op Hemelvaartsdag naar de Limburgse 100!

Voor de zesentwintigste keer wordt de Limburgse 100, de lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden, uitgezonden op Hemelvaartsdag. Het Limburgse publiek heeft ook dit jaar weer hun stem online uit kunnen brengen. Luister mee op 26 mei 2022, vanaf 08:00 uur op L1 Radio!

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen