Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Body Count feat. Ice-T naar Pinkpop

Geplaatst opdonderdag 7 mei 2015 - 10:41

Het programma van Pinkpop is bijna rond. Body Count feat. Ice-T is donderdag toegevoegd aan het programma.

Dat maakte Jan Smeets donderdag bekend bij Giel Beelen. De band met rapper Ice-T combineert hiphop met metal, en werd in 1990 opgericht. Het nummer 'Cop Killer' uit 1992 veroorzaakte destijds veel ophef. Zelfs de toenmalige president George Bush en vice-president Dan Quayle maakten zich er druk om.

Bijne compleet
Met de komst van Body Count feat. Ice-T is het programma voor het driedaagse festival in Landgraaf bijna compleet. In totaal zullen er nog twee namen worden toegevoegd aan de line-up. Wie dat zijn wordt binnenkort bekend.

Vrijdagkaarten
Body Count feat. Ice-T zal op de vrijdag optreden. Dat is ook de enige dag waarvoor nog kaarten beschikbaar zijn. Bekendste artiesten op die dag zijn Muse, Elbow en Slash.

Advertentie
Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Foto's: In de rij voor Pinkpop
Giel onthult: Ook De Staat naar Pinkpop
System of a Down komt naar Pinkpop
Terugblik: Body Count en Faith No More op Pinkpop
Overzicht
Uitgelicht
Limburgse kandidaten gezocht!

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

Binnenkort te zien op L1 TV.

Geef je op als kandidaat voor Kwizzele!
Uitgelicht
Volg de Halve Finales LVK bij L1

Wie wordt de opvolger van Spik & Span? 60 liedjes zijn doorgedrongen tot de halve finales van het 43ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer. Deze strijden in 3 halve finales in de Muziekgieterij om een finaleplek. Uiteraard beleef je het LVK weer bij L1. Iedere vrijdag om 18:00 op L1 TV, L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. Op zaterdag om 13:00 wordt de halve finale herhaald.

Bekijk hier de liedjes van het LVK
Uitgelicht
Januari buuttemaand op L1.nl

Elke dag nieuwe buut om 11.11 uur op L1.nl.

De regionale omroep L1 heeft een enorm rijk archief met radio- en tv-opnames van Limburgse buuttereedners. In de aanloop naar vastelaovend wordt dit genre extra in het zonnetje gezet op L1.nl.

Bekijk hier de buut van de dag
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen