Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Body Count feat. Ice-T naar Pinkpop

Geplaatst opdonderdag 7 mei 2015 - 10:41

Het programma van Pinkpop is bijna rond. Body Count feat. Ice-T is donderdag toegevoegd aan het programma.

Dat maakte Jan Smeets donderdag bekend bij Giel Beelen. De band met rapper Ice-T combineert hiphop met metal, en werd in 1990 opgericht. Het nummer 'Cop Killer' uit 1992 veroorzaakte destijds veel ophef. Zelfs de toenmalige president George Bush en vice-president Dan Quayle maakten zich er druk om.

Bijne compleet
Met de komst van Body Count feat. Ice-T is het programma voor het driedaagse festival in Landgraaf bijna compleet. In totaal zullen er nog twee namen worden toegevoegd aan de line-up. Wie dat zijn wordt binnenkort bekend.

Vrijdagkaarten
Body Count feat. Ice-T zal op de vrijdag optreden. Dat is ook de enige dag waarvoor nog kaarten beschikbaar zijn. Bekendste artiesten op die dag zijn Muse, Elbow en Slash.

Advertentie
Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Foto's: In de rij voor Pinkpop
Giel onthult: Ook De Staat naar Pinkpop
System of a Down komt naar Pinkpop
Terugblik: Body Count en Faith No More op Pinkpop
Overzicht
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1
Uitgelicht
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1

Het wordt weer een mooie wielerzomer op L1.

Van vrijdag 5 juli tot en met zondag 28 juli is er weer dagelijks Tour de L1mbourg, de reizende wieler-talkshow van L1. Iedere dag om 18:30 live en wordt om 20:30 en 22:30 herhaald. Je bent van harte welkom de uitzendingen bij te wonen.

Bekijk hier alle locaties
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Avondnieuws in je mailbox

1Limburg biedt naast de ochtend- en middageditie nu ook een nieuwsmail voor de avond aan. Je ontvangt vijf actuele berichten, waaronder een samenvatting van de Limburg Centraal-uitzending. De avondeditie wordt om 20.00 uur verstuurd. De ochtendeditie om 8.00 uur en de middageditie rond 12.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke editie het best bij jou past. Hoe je dat instelt? Klik op de link.

Nieuwsmail
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda

Meest gelezen