Moord Bobo Jalloh Landgraaf

Lange celstraffen in Landgraafse moordzaak Bobo Jalloh

In de Landgraafse moordzaak Bobo Jalloh heeft de rechtbank jarenlange celstraffen opgelegd.

Moord Bobo Jalloh Landgraaf
Jarenlange celstraffen geƫist in Landgraafse moordzaak

Justitie eist lange celstraffen in de Landgraafse moordzaak Bobo Jalloh. Dave G. kreeg de hoogste strafeis, 24 jaar cel. Hij zou de fatale steken hebben toegebracht. Justitie woog ook mee dat hij al eerder voor een zwaar geweldsdelict werd veroordeeld.

Moord Bobo Jalloh Landgraaf
Dochters vermoorde Bobo Jalloh willen waarheid weten

De dochters van de vermoorde Bobo Jalloh uit Landgraaf willen weten wat er precies is gebeurd toen hun vader om het leven is gebracht en waarom hun vader dood moest.

Moord Bobo Jalloh Landgraaf
Rechtszaak Bobo Jalloh na vijf maanden hervat

In de rechtbank in Maastricht wordt maandag na ruim vijf maanden de rechtszaak hervat over het ombrengen van Bobo Jalloh uit Landgraaf.

Moord Bobo Jalloh Landgraaf
Vrouw vermoorde Bobo Jalloh voelt zich schuldig

De vrouw van de in 2017 vermoorde Bobo Jalloh uit Landgraaf voelt zich schuldig over de dood van haar man.

Moord Bobo Jalloh Landgraaf
Moord Bobo Jalloh: 'We wilden hem een lesje leren'

Een verrassend einde van de eerste zittingsdag in de moordzaak Bobo Jalloh uit Landgraaf. Een van de verdachten, die al twee jaar had gezwegen, kwam plots met een verklaring.

Gewapende overval Landgraaf Bobo Jalloh (mei 2017)
Landgraafse moordzaak Bobo Jalloh van start

Gaf de vrouw van Bobo Jalloh uit Landgraaf de opdracht om haar eigen man te vermoorden? Over die vraag buigt de rechtbank in Roermond zich vanaf maandag.

Gewapende overval Landgraaf Bobo Jalloh (mei 2017)
Verdachte vrouw van doodgestoken Bobo Jalloh tijdelijk vrij

Hadiatou, de vrouw van de in 2017 doodgestoken Bobo Jalloh, mag haar cel tijdelijk verlaten om bij haar zieke dochter te zijn.

Gewapende overval Landgraaf Bobo Jalloh (mei 2017)
Brunssumer wil niet alleen opdraaien voor moord Bobo Jalloh

De Brunssumse man die verdacht wordt van de moord op Bobo Jalloh (39), wil dat zijn medeverdachten openheid van zaken geven. Tot dusver is deze 58-jarige Johan M. de enige die een volledige bekentenis aflegde over de moord in Landgraaf.

Gewapende overval Landgraaf Bobo Jalloh (mei 2017)
Verdachten ontkennen vooropgezet plan moord Bobo Jalloh

De verdachten van de moord op Bobo Jalloh uit Landgraaf ontkennen dat er sprake was van een vooropgezet plan.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten