Overslaan en naar de inhoud gaan

Bob van Heur wint twee IJzeren Podiumdieren

Geplaatst opzaterdag 17 januari 2015 - 19:28

Bob van Heur uit Heythuysen heeft zaterdagavond twee IJzeren Podiumdieren gewonnen tijdens Noorderslag.

De andere Limburgse genomineerden grepen naast de jaarlijkse prijzen voor de beste poppodia en popfestivals.

Beste programmeur
Van Heur won de prijs van beste programmeur voor het festival Le Guess Who? Tim Gaal van poppodium Grenswerk in Venlo was ook genomineerd voor deze titel.

Beste festival
Voor de titel beste festival viel de Heythuysenaar opniew in de prijzen. In deze categorie, waar ook Pinkpop kanshebber was, ging de trofee naar Le Guess Who? Van Heur zette dit festival op met Johan Gijssen uit Roggel.

De IJzeren Podiumdieren 2014 werden zaterdag uitgereikt op de popmanifestatie Eurosonic Noorderslag in Groningen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier

Gerelateerde berichten

Deelnemers popwedstrijd Nu of Nooit bekend
Wie staat er op Pinkpop? Dit zijn de Nu of Nooit-finalisten
Pinkpop duurt voortaan tot middernacht
Shanou (15) trotseert vrieskou voor 1e Pinkpopkaartje
Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen