De Statenverkiezingen en de Eerste Kamer: vijf vragen

De verkiezingen van 20 maart gaan niet alleen over nieuwe Provinciale Staten maar indirect ook over de samenstelling van de Eerste Kamer.

Oud-gedeputeerde Ruers weer terug in Eerste Kamer

De Sittardse oud-gedeputeerde Bob Ruers is dinsdag voor de vierde keer voor de SP beëdigd in de Eerste Kamer.

Vertrokken deputé over afscheid: 'Wrang en jammer'

Voormalig SP-gedeputeerde Marleen van Rijnsbergen heeft gemengde gevoelens over haar officiële afscheid in het gouvernement.

Geen gevolgen gedeputeerde Ruers na uitspraken windmolens

Het provinciebestuur heeft geen consequenties verbonden aan de uitspraken van SP-gedeputeerde Bob Ruers over het omstreden plan voor een windmolenpark in Venlo.

Bob Ruers benoemd tot nieuwe SP-gedeputeerde

Bob Ruers is in een vergadering van het Limburgs Parlement geïnstalleerd als nieuwe gedeputeerde voor de SP. Hij kreeg 30 van de 44 uitgebrachte stemmen.

Coalitie: 'geen vertraging benoeming SP-gedeputeerde Ruers'

De benoeming van Bob Ruers tot nieuwe gedeputeerde voor de SP gaat vrijdag zeer waarschijnlijk gewoon door.

Opgestapte gedeputeerde Daan Prevoo niet terug als Statenlid

De opgestapte SP-gedeputeerde Daan Prevoo keert niet terug als Statenlid.

Oppositie wil nog geen benoeming nieuwe SP-gedeputeerde

De voltallige oppositie in het Limburgs Parlement wil niet dat vrijdag de eventuele nieuwe gedeputeerde van de SP, Bob Ruers, wordt geïnstalleerd.

Bob Ruers moet opgestapte SP-deputé Daan Prevoo opvolgen

Bob Ruers is voorgedragen als nieuwe gedepudeerde voor de SP.

Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten