Atletiek Rennen

Plaum en Ummels pakken goud op NK Atletiek

Maarten Plaum en Bo Ummels hebben zondag gouden medailles behaald op het Nederlands Kampioenschap Atletiek in Breda.

Bo Ummels
Geen Olympisch ticket voor Bo Ummels

Atlete Bo Ummels is er niet in geslaagd om tijdens de S7-marathon in Oostenrijk de limiet voor deelname aan de Olympische marathon te lopen.

LMU20191020-29
Recordtijd voor Ummels; Wijmenga haalt finish niet

Bo Ummels heeft tijdens de halve marathon van Dresden een nieuw persoonlijk record gelopen. Roel Wijmenga haalde de finish bij de volledige marathonafstand niet.

atletiek (1 mrt 2020)
Limburgs goud op NK korte cross

In het recreatiepark Netl de Wildste Tuin in Kraggenburg (Noordoostpolder) is het NK cross gehouden. Unitas-atleet Mahadi Abdi Ali schreef de korte cross op zijn naam.

Atletiek Rennen
Goud voor Ummels, zilver voor Boekelman op NK atletiek

Britt Ummels heeft op de eerste dag van het NK atletiek in Apeldoorn het goud gepakt op de 1500 meter.

Roel en pim
Limburgse atleten klaar voor titelstrijd op 10 km

De Limburgse kanshebbers bij de nationale titelstrijd op de tien kilometer hebben zich de afgelopen weken prima voorbereid op wedstrijd van aanstaande zondag in Schoorl.

Bo Ummels
Mahamed Mahamed en Bo Ummels winnen Abdijcross

Mahamed Mahamed heeft de 56e editie van de Abdijcross in Kerkrade gewonnen. Bo Ummels uit Maastricht was de snelste vrouw.

Ummels
Ummels nam bloedende tenen voor lief bij marathontitel

Bo Ummels veroverde de Nederlandse titel op de marathon met twee bloedende tenen. Ze scheurde na 15 kilometer al de nagels van haar beide grote tenen.

hardlopen marathon
Droomdebuut: Bo Ummels Nederlands Kampioen op marathon

De Maastrichtse atlete Bo Ummels is zondag Nederlands Kampioen geworden tijdens de Marathon van Amsterdam.

Hardlopen weg asfalt rennen
Klasse klassering voor Ummels bij warme Dam tot Damloop

Bo Ummels heeft een klasse klassering gelopen tijdens de 35e Dam tot Damloop.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten