Overslaan en naar de inhoud gaan

BN'ers met helikopter naar tv-opnames in Valkenburg

Geplaatst opvrijdag 21 augustus 2015 - 14:49

Voor het nieuwe televisieprogramma 'RTL Breakfast Club' worden bekende Nederlanders per helikopter ingevlogen naar Valkenburg.

De opnames van het programma zijn bij Thermae 2000.

Ingevlogen
Volgens producent I Care Producties worden de gasten per helikopter ingevlogen omdat het programma zo ver weg wordt opgenomen. "Zo krijgen we de gasten snel op locatie vanuit de Randstad", legt een woordvoerder uit aan Mediacourant.

Bourgondisch
RTL Breakfast Club is een nieuwe talkshow over het goede leven. Dat kan gaan om zowel een Bourgondische of juist een gezonde lifestyle. In de eerste aflevering zijn Edsilia Rombley en Jeroen Nieuwenhuize te gast. De presentatie is in handen van Patrick Martens en Tanja Jess.

Provinciegeld
In april werd al bekend dat de provincie twee ton mee gaat betalen aan het nieuwe televisieprogramma. Onderdeel van de deal was dat het programma vanuit Valkenburg zou worden uitgezonden. Elke aflevering komt er een item uit Limburg aan bod.

RTL Breakfast Club is vanaf zaterdag 22 augustus elke week om 11:00 uur te zien.

Lees ook: Twee ton provinciegeld voor toerismeprogramma RTL 4.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Kritiek op BN'ers in helikopter naar 'ver Limburg'
RTL-helikoptervluchten niet betaald door provincie
Vragen SP over provinciesteun helikoptervluchten RTL
Geen nieuwe steun provincie voor RTL-show
Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen