Overslaan en naar de inhoud gaan

BN'ers met helikopter naar tv-opnames in Valkenburg

Geplaatst opvrijdag 21 augustus 2015 - 14:49

Voor het nieuwe televisieprogramma 'RTL Breakfast Club' worden bekende Nederlanders per helikopter ingevlogen naar Valkenburg.

De opnames van het programma zijn bij Thermae 2000.

Ingevlogen
Volgens producent I Care Producties worden de gasten per helikopter ingevlogen omdat het programma zo ver weg wordt opgenomen. "Zo krijgen we de gasten snel op locatie vanuit de Randstad", legt een woordvoerder uit aan Mediacourant.

Bourgondisch
RTL Breakfast Club is een nieuwe talkshow over het goede leven. Dat kan gaan om zowel een Bourgondische of juist een gezonde lifestyle. In de eerste aflevering zijn Edsilia Rombley en Jeroen Nieuwenhuize te gast. De presentatie is in handen van Patrick Martens en Tanja Jess.

Provinciegeld
In april werd al bekend dat de provincie twee ton mee gaat betalen aan het nieuwe televisieprogramma. Onderdeel van de deal was dat het programma vanuit Valkenburg zou worden uitgezonden. Elke aflevering komt er een item uit Limburg aan bod.

RTL Breakfast Club is vanaf zaterdag 22 augustus elke week om 11:00 uur te zien.

Lees ook: Twee ton provinciegeld voor toerismeprogramma RTL 4.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Kritiek op BN'ers in helikopter naar 'ver Limburg'
RTL-helikoptervluchten niet betaald door provincie
Vragen SP over provinciesteun helikoptervluchten RTL
Geen nieuwe steun provincie voor RTL-show
Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen