iStock-1250013175

Nellie (21) start petitie voor pumptrack in Kessel-Eik

Kessel-Eik moet een 'pumptrack' krijgen. Dat vindt inwoonster Nellie Geraets (21) die een petitie heeft opgestart.

Jonge fietsertjes crossen in de regen over treinparcour

In Simpelveld werd voor het derde jaar de zogeheten Steam Race gehouden.

Tweede, vijfde en achtste plek voor jonge BMX-ers op WK

Julie van den Ham (7) heeft op het WK BMX in het Belgische Zolder een zilveren medaille gepakt.

Talentvolle BMX-rijder tijdelijk in levensgevaar na val

BMX-rijder Bo Piepers (15) uit Kessel is tijdens een training in Spanje hard ten val gekomen. Hij brak daarbij zijn neus, kaak en oogkassen. Zijn gezicht lag open en verloor hij veel bloed. In zijn mond zijn 30 hechtingen aangebracht.

BMX-wedstrijden Heerlen ook zondag geschrapt om regen

Het BMX-evenement Pro Freestyle in Heerlen is in het water gevallen.

BMX-wedstrijden Heerlen geschrapt vanwege slecht weer

De organisatie van de Pro Freestyle-wedstrijden in Heerlen heeft het programma voor zaterdagavond moeten schrappen. Het circuit op het Pancratiusplein is door flinke regenval spekglad.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten