Overslaan en naar de inhoud gaan

BMW tevreden over VDL/NedCar ondanks kinderziektes

Geplaatst opdonderdag 18 september 2014 - 12:14

In de eerste maanden van de productie van de BMW Mini kent VDL/Nedcar nog enkele kinderziektes. Dat zegt directeur Joost Govaarts.

Volgens de directeur is BMW wel tevreden over de productie. De autofabriek in Born draait nu twee maanden en er zijn inmiddels duizenden auto's van de band gerold.

Op dit moment kampt VDL/Nedcar nog met logistieke problemen. Ook worden er nog persoonlijke foutjes gemaakt door medewerkers, want er werken veel nieuwe mensen in de fabrieken. Na 6 tot 9 maanden zouden alle opstartproblemen verholpen zijn, laat VDL/Nedcar weten.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

NedCar binnen vier jaar naar 190.000 auto's per jaar
Opnieuw recordcijfers voor VDL Groep
nedcar
VDL Nedcar voelt dalende populariteit Mini
vdl nedcar born reclamezuil stock
Nedcar bouwde ruim 38.000 auto's minder in 2020
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen