Overslaan en naar de inhoud gaan

BMW ondergekalkt met hakenkruis

Geplaatst opmaandag 30 oktober 2017 - 17:13

Stomverbaasd was Jean-Pierre Hendriks uit Eys toen hij maandagochtend zijn BMW ging ophalen. Zijn spierwitte wagen was ondergespoten met onder andere een hakenkruis.

Het zou tussen zondagmiddag 17:00 uur en maandagochtend 08:00 uur gebeurd zijn op de parkeerplaats bij sportpark Hanzon.

Parkeerplaats
Zondagmiddag liet Hendriks zijn auto na een middagje voetballen op de parkeerplaats bij voetbalvereniging SV Zwart-Wit '19 staan. Toen hij deze maandagochtend op wilde halen, was de auto volgespoten met zwarte verf. Naast verschillende strepen, was er een hakenkruis op zijn BMW gezet.

Aangifte
De voetballer uit Eys wilde aangifte doen, maar de politie kon deze niet in behandeling nemen. Aangezien er geen camerabeelden zijn en de parkeerplaats vanuit de omliggende huizen niet goed zichtbaar is, is bewijs moeilijk te vinden.

Via een oproep op Facebook hoopt de jongeman uit Eys dat iemand de dader(s) gezien heeft.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen