Overslaan en naar de inhoud gaan

BMW crasht op rotonde tijdens achtervolging met politie

Geplaatst opdinsdag 13 augustus 2019 - 9:26

Een BMW is in de nacht van zondag op maandag tijdens een achtervolging door de politie op een rotonde in Bunde gecrasht.

Dat maakt de politie bekend op Facebook.

Contoleren
Agenten kregen de auto in het vizier toen deze met grote snelheid over de A76 bij Heerlen reed. Toen de politie aangaf het voertuig te willen controleren, besloot de bestuurder er vandoor te gaan.

Gelanceerd
De agenten zetten de achtervolging in. Via België keerde de BMW uiteindelijk terug naar Nederland en zette op de A2 de lichten uit. Bij de afslag Bunde ging het vervolgens mis voor de bestuurder, toen hij een stuurfout maakte en over een rotonde gelanceerd werd en tot stilstand kwam.

Bekeuringen
De bestuurder kreeg voor duizenden euro's aan bekeuringen. Zijn auto was na de klap total loss volgens de politie.

Deel dit bericht via
Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen