Overslaan en naar de inhoud gaan

BMW crasht op rotonde tijdens achtervolging met politie

Geplaatst opdinsdag 13 augustus 2019 - 9:26

Een BMW is in de nacht van zondag op maandag tijdens een achtervolging door de politie op een rotonde in Bunde gecrasht.

Dat maakt de politie bekend op Facebook.

Contoleren
Agenten kregen de auto in het vizier toen deze met grote snelheid over de A76 bij Heerlen reed. Toen de politie aangaf het voertuig te willen controleren, besloot de bestuurder er vandoor te gaan.

Gelanceerd
De agenten zetten de achtervolging in. Via België keerde de BMW uiteindelijk terug naar Nederland en zette op de A2 de lichten uit. Bij de afslag Bunde ging het vervolgens mis voor de bestuurder, toen hij een stuurfout maakte en over een rotonde gelanceerd werd en tot stilstand kwam.

Bekeuringen
De bestuurder kreeg voor duizenden euro's aan bekeuringen. Zijn auto was na de klap total loss volgens de politie.

Deel dit bericht via
Overzicht
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen