Overslaan en naar de inhoud gaan

BMC aan start in Volta Limburg Classic, Gilbert twijfelgeval

Geplaatst opmaandag 9 maart 2015 - 16:47

De Volta Limburg Classic heeft World Tour-ploeg BMC weten te strikken voor de 42ste editie die op zaterdag 4 april wordt verreden.

Dat heeft de organisatie maandag bekendgemaakt.

Samuel Sanchez
Onder anderen oud-Olympisch kampioen Samuel Sanchez en de Italiaan Alessandro de Marchi en zullen hun opwachting maken in de Zuid-Limburgse wielerklassieker. Of oud-wereldkampioen Philippe Gilbert ook aan de start in Eijsden zal staan, is nog onduidelijk.

Gilbert
De Belg is niet opgenomen in de voorlopige selectie. "We ondernemen nog actie richting Philippe. Hij heeft veel familie in en om Eijsden wonen,” aldus organisator Roy Packbier.

World Tour
Met BMC heeft de koers, voorheen de Hel van het Mergelland genaamd, een tweede World Tour-ploeg aan de start staan. Ook het Nederlandse LottoNL-Jumbo stuurt een afvaardiging naar Zuid-Limburg.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Lotto-Jumbo en BMC naar Volta Limburg Classic
Phillippe Gilbert rijdt de Volta Limburg Classic
Limburgs wielerseizoen start met Volta Limburg Classic
Gilbert hoopt topfit te zijn voor Amstel Gold Race
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen