Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Blunder: Politie valt verkeerde pand binnen in Sittard

Geplaatst opdonderdag 23 november 2017 - 11:34

De politie heeft geblunderd bij de grote inval in Sittard. In eerste instantie werd donderdagochtend binnengevallen in een verkeerd pand.

In eerste instantie viel een politiemacht binnen in een naastgelegen autogarage. Een man, vrouw en hun schoonzoon werden geboeid afgevoerd naar het politiebureau.

Goede pand
Inmiddels zijn de drie mensen weer vrij. De politie deed vervolgens de inval in het goede pand. Daar werd het arrestatieteam onder vuur genomen. Het arrestatieteam viel het pand aan de Nusterweg binnen, omdat er een grote hennepplantage in het gebouw aanwezig zou zijn.

Eenmaal binnen trof de politie een plantage van zo'n 4000 tot 5000 planten aan. Bij de actie zijn vijf personen gearresteerd.

Lees ook: Arrestatieteam onder vuur genomen bij inval drugspand

Sorry
De politie heeft excuses aangeboden aan de eigenaren van het eerst ingevallen pand. De aangerichte schade wordt vergoed.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie

Limburgs_kampioenschap_latje_trap

Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Limburgs Kampioenschap Latje Trap

L1 organiseert deze zomer in samenwerking met Moonen Movies het Limburgs Kampioenschap Latje Trap. Hierbij is het doel om het vaakst de lat te raken vanaf verschillende afstanden. Schop jij het tot de finale in het stadion van één van de Limburgse profclubs? Schrijf je dan in voor een van de onderstaande voorronden verspreid door de provincie.

Schrijf je in voor het LK Latje Trap
Uitgelicht
Tour de L1mbourg vanaf 7 juli bij L1

Limburg is dé wielerprovincie van Nederland. En ook de mooiste provincie. Dat gaan we combineren tijdens de Tour de France. We gaan dan de provincie in met Tour de L1mbourg. Iedere dag is er vanaf 17:50 uur een sfeervol wielerprogramma vanuit een andere Limburgse plaats te zien, live op L1 TV.

Bekijk hier alle locaties

Meest gelezen