Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Blunder: Politie valt verkeerde pand binnen in Sittard

Geplaatst opdonderdag 23 november 2017 - 11:34

De politie heeft geblunderd bij de grote inval in Sittard. In eerste instantie werd donderdagochtend binnengevallen in een verkeerd pand.

In eerste instantie viel een politiemacht binnen in een naastgelegen autogarage. Een man, vrouw en hun schoonzoon werden geboeid afgevoerd naar het politiebureau.

Goede pand
Inmiddels zijn de drie mensen weer vrij. De politie deed vervolgens de inval in het goede pand. Daar werd het arrestatieteam onder vuur genomen. Het arrestatieteam viel het pand aan de Nusterweg binnen, omdat er een grote hennepplantage in het gebouw aanwezig zou zijn.

Eenmaal binnen trof de politie een plantage van zo'n 4000 tot 5000 planten aan. Bij de actie zijn vijf personen gearresteerd.

Lees ook: Arrestatieteam onder vuur genomen bij inval drugspand

Sorry
De politie heeft excuses aangeboden aan de eigenaren van het eerst ingevallen pand. De aangerichte schade wordt vergoed.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 
Uit eigen keuken
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen