Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Blunder: Politie valt verkeerde pand binnen in Sittard

Geplaatst opdonderdag 23 november 2017 - 11:34

De politie heeft geblunderd bij de grote inval in Sittard. In eerste instantie werd donderdagochtend binnengevallen in een verkeerd pand.

In eerste instantie viel een politiemacht binnen in een naastgelegen autogarage. Een man, vrouw en hun schoonzoon werden geboeid afgevoerd naar het politiebureau.

Goede pand
Inmiddels zijn de drie mensen weer vrij. De politie deed vervolgens de inval in het goede pand. Daar werd het arrestatieteam onder vuur genomen. Het arrestatieteam viel het pand aan de Nusterweg binnen, omdat er een grote hennepplantage in het gebouw aanwezig zou zijn.

Eenmaal binnen trof de politie een plantage van zo'n 4000 tot 5000 planten aan. Bij de actie zijn vijf personen gearresteerd.

Lees ook: Arrestatieteam onder vuur genomen bij inval drugspand

Sorry
De politie heeft excuses aangeboden aan de eigenaren van het eerst ingevallen pand. De aangerichte schade wordt vergoed.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Recordopbrengst L1 Samen voor de Voedselbank!

Limburg, wat een warmte! Bedankt allemaal! 346.971 producten voor L1 Samen voor de Voedselbank!

En je kunt nog steeds online een voedselpakket doneren. Dat kan t/m 31 december.

Doneer hier online
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Nieuw op L1 TV: Talent & Co

Het nieuwe tv-programma op L1 volgde een klein jaar vijf jonge Limburgse talenten op hun weg naar de verwezenlijking van hun artistieke droom. In de afsluitende aflevering van Talent & Co mogen kandidaten Fabiënne, Sino, Lotte, Pim en Tijn zich aan een volle zaal presenteren.

Iedere woensdag, zaterdag en zondag op L1 TV.

Bekijk hier de afleveringen
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen