Overslaan en naar de inhoud gaan

Bluesrock Tegelen strikt Walter Trout als headliner

Geplaatst opdonderdag 3 mei 2018 - 9:18

De Amerikaanse bluesgitarist Walter Trout is op 1 september in Openluchttheater De Doolhof de afsluiter van de 35ste editie van het Bluesrock Festival Tegelen.

De organisatie omschrijft de headliner als het kloppende hart van de 'hedendaagse bluesrock'.

Terugkeer
Het is niet voor het eerst dat de Amerikaan naar Limburg afreist. In 1991, 1999 en 2008 stond Walter Trout ook al op het podium van Bluesrock Tegelen. Verder prijkte zijn naam ook al eens op de affiche van Bospop in Weert.

Line-up
Verder heeft de organisatie Robert Finley, Bintangs, King King, Ben Miller Band en Tami Neilson aan de line-up toegevoegd. De Limburgse formatie Stompin’ Ground mag het festijn openen.

De kaartverkoop gaat zaterdag van start.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen