Overslaan en naar de inhoud gaan

Bloodworth-Janssen verliest League Cup-finale met Arsenal

Geplaatst opzaterdag 23 februari 2019 - 16:55

Dominique Bloodworth-Janssen uit Horst heeft zaterdagmiddag met de vrouwenploeg van Arsenal de finale van de League Cup verloren.

De Londense club ging strafschoppen met 4-2 onderuit tegen manchester City, nadat 120 minuten voetballen geen doelpunten hadden opgeleverd (0-0).

Penalty
Oranje-international Daniëlle van de Donk miste op Bramall Lane de derde penalty van Arsenal, nadat haar ploeggenote Leah Williamson ook al had gemist. Bloodworth schoot wel raak, maar dat bleek niet genoeg om de League Cup te prolongeren. Sari van Veenendaal, de keepster van Arsenal en Oranje, wist alleen de tweede strafschop van Manchester City te stoppen.

Miedema
Vorig jaar stonden Arsenal en Manchester City ook tegenover elkaar in de finale van de League Cup. Toen won de ploeg uit Londen dankzij een doelpunt van Vivianne Miedema: 1-0. De 22-jarige spits, die dit seizoen al 25 doelpunten maakte, begon zaterdag tot ieders verrassing op de bank. Volgens Engelse media was Miedema niet helemaal fit. Ze kwam na zo'n 70 minuten wel in het veld, maar ook Miedema wist het verschil niet te maken.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen