Overslaan en naar de inhoud gaan

Bloodworth haalt met VfL Wolfsburg uit tegen FC Twente

Geplaatst opwoensdag 16 oktober 2019 - 20:23

Dominique Bloodworth heeft met VfL Wolfsburg in de Champions League flink uitgehaald tegen FC Twente, de ploeg van Lynn Wilms uit Tegelen.

Wolfsburg, dat de voorbije twee jaar de finale van de Champions League betwistte en al drie jaar op rij Duits kampioen is, versloeg in het eerste deel van het tweeluik in de achtste finale de Nederlands kampioen met 6-0.

Minuut voor einde
Bij rust stond het Duitse team al met 2-0 voor. Na een uur spelen scoorde Dominique Bloodworth het derde doelpunt voor VfL Wolfsburg. Een minuut voor het einde schoot de voetbalster uit Horst de bal opnieuw in de Twentse touwen en bepaalde de eindstand op 6-0.

Over twee weken staan de twee ploegen in Enschede tegenover elkaar voor de return.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Mediaraad
Uitgelicht
Vijf vacatures Mediaraad L1

Ben jij gek op nieuws en cultuur? Liefde voor Limburg? Meld je dan aan voor onze mediaraad. Praat mee over wat L1 doet online, op radio en op tv.

De mediaraad van L1 zoekt nieuwe leden voor de volgende vijf stromingen: gehandicapten, jongeren, sport, vrouwenorganisaties, welzijn en zorg.

Meer info over de Mediaraad
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen