Overslaan en naar de inhoud gaan

Bloodworth al zeventien duels op rij ongeslagen

Geplaatst opdinsdag 5 november 2019 - 15:50

Voetbalinternational Dominique Bloodworth-Janssen uit Horst is aan een imposante serie bezig.

Na de verloren WK-finale met Oranje heeft ze alle wedstrijden met haar club VfL Wolfsburg en het Nederlands elftal gewonnen.

Zeventien duels
In totaal zijn dat zeventien duels waarin de 24-jarige verdedigster meespeelde die niet verloren gingen. Ze hoopt deze ongeslagen status in de komende kwalificatiewedstrijden met Oranje te kunnen voortzetten.

Oranjeleeuwinnen
Vrijdag speelt de Limburgse met de Oranjeleeuwinnen de uitwedstrijd tegen Turkije, volgende week dinsdag wacht in de GelreDome in Arnhem Slovenië. Nederland staat in de poule op dit moment comfortabel aan de leiding met 12 punten uit 4 duels.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen