Overslaan en naar de inhoud gaan

Blokker vertrekt uit Kerkrade

Geplaatst opdonderdag 6 oktober 2016 - 19:52

Warenhuis Blokker vertrekt uit het centrum van Kerkrade.

De vestiging aan de Niersprinkstraat gaat medio januari 2017 dicht; per begin februari is de huur opgezegd. Bij deze Blokker werken vijf vaste krachten en enkele parttimers. Geprobeerd wordt om het personeel te herplaatsen.

Orde van de dag
Moederconcern Blokker Holding in Amsterdam heeft geen reden voor de sluiting van de zaak in Kerkrade. "Het openen, verbouwen en/of sluiten van winkels is aan de orde van de dag binnen de retail. Daarover doen we over het algemeen geen uitspraken", klinkt het. Wel wordt het opheffen van de zaak aan de Niersprinkstraat per februari 2017 bevestigd.

Ga naar Limburger.nl voor een overzicht van vertrokken winkels in het centrum. Meer over het vertrek van Blokker in de (digitale) krant van vrijdag.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie
Uitgelicht
Wat is je favoriete Limburgse liedje aller tijden?

Op donderdag 13 mei hoor je vanaf 9:00 uur ’s ochtends weer een elf uur durende radio-uitzending met daarin de 100 beste liedjes van Limburgse bodem volgens de kijkers en luisteraars van de Limburgse regionale omroep.

Wie volgt Lex Uiting op?

Doe mee! Stem nu op de 25ste editie van de L1mbo Top 100
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen