Overslaan en naar de inhoud gaan

Blokker vertrekt uit Kerkrade

Geplaatst opdonderdag 6 oktober 2016 - 19:52

Warenhuis Blokker vertrekt uit het centrum van Kerkrade.

De vestiging aan de Niersprinkstraat gaat medio januari 2017 dicht; per begin februari is de huur opgezegd. Bij deze Blokker werken vijf vaste krachten en enkele parttimers. Geprobeerd wordt om het personeel te herplaatsen.

Orde van de dag
Moederconcern Blokker Holding in Amsterdam heeft geen reden voor de sluiting van de zaak in Kerkrade. "Het openen, verbouwen en/of sluiten van winkels is aan de orde van de dag binnen de retail. Daarover doen we over het algemeen geen uitspraken", klinkt het. Wel wordt het opheffen van de zaak aan de Niersprinkstraat per februari 2017 bevestigd.

Ga naar Limburger.nl voor een overzicht van vertrokken winkels in het centrum. Meer over het vertrek van Blokker in de (digitale) krant van vrijdag.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl

Meest gelezen