Intertoys

Speelgoedwinkels Intertoys en Toys XL in Britse handen

Winkelconcern Blokker Holding verkoopt speelgoedketen Intertoys aan de Britse investeerder Alteri.

Opnieuw sluit een blokker-winkel zijn deuren in Limburg

Opnieuw sluit een filiaal van Blokker in Limburg de deuren. Over drie maanden gaat de winkel in de binnenstad van Venlo dicht.

'Brede belangstelling voor Big Bazar'

Discountketen Big Bazar, dat onlangs door moederbedrijf Blokker Holdings in de etalage werd gezet, kan rekenen op een "brede belangstelling" van potentiƫle kopers.

Leen Bakker
Blokker verkoopt Leen Bakker aan investeerder

Blokker Holding verkoopt de keten van woonwarenhuizen Leen Bakker aan investeerder Gilde Equity Management. Dat maakte het retailconcern dinsdag bekend. De verkoopsom werd niet vermeld.

Blokker
Blokker en Marskramer sluiten 200 winkels

Winkelketen Blokker sluit komend jaar honderd filialen. Bij zusterbedrijf Marskramer, dat verder gaat als franchiseformule, gaan nog eens honderd eigen winkels dicht.

Nog meer Blokker-winkels sluiten deuren in Limburg

Opnieuw sluiten filialen van Blokker in Limburg de deuren. In mei gaan in Maastricht twee winkels dicht. Het gaat om de vestigingen in de wijken Amby en Malberg.

Opnieuw Limburgs Blokker-filiaal dicht

Na verschillende andere vestigingen is het nu de beurt aan de Blokker in Maasbracht om de deuren te sluiten.

Weer een Blokker dicht in Zuid-Limburg

Na de vestigingen op de Heerlerbaan en in het centrum van Kerkrade, gaat nu ook de Blokker in Hoensbroek dicht.

ANP
Weer een Blokker in Limburg dicht

Na de aankondiging dat Blokker haar filiaal in het centrum van Kerkrade sluit, gaat ook de vestiging op de Heerlerbaan dicht.

Blokker vertrekt uit Kerkrade

Warenhuis Blokker vertrekt uit het centrum van Kerkrade.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten