Overslaan en naar de inhoud gaan

Bloemetje voor eenzame ouderen wint WijZijnLimburg festival

Geplaatst opdonderdag 29 november 2018 - 15:26

Tristan Canisius uit Brunssum heeft donderdag in Heerlen de hoofdprijs gewonnen op het #WijZijnLimburg festival.

Canisius kreeg van het publiek de meeste stemmen voor zijn initiatief Bloemenhart.

Oma
Met zijn initiatief verrast hij eenzame ouderen met een bloemetje. Hij kwam op het idee toen zijn oma zich niet lekker voelde en zag hoeveel een eenvoudig bloemetje voor haar betekende. Nu kunnen mensen in Parkstad iemand nomineren en worden de bloemen langs gebracht.

Erelid
De uitverkiezing betekent ook dat Canisius "Erelid" van de Vereniging Limburg wordt. Het platform om inspirerende initiatieven te delen in de provincie. Die initiatieven komen vaak voorbij in de serie #WijzijnLimburg. Een samenwerkingsproject van L1 en de Provincie Limburg.

Inspireren
Op deze manier wil de vereniging Limburgers laten inspireren door ideeën van andere provinciegenoten. De ambitie is om de provincie beter te laten scoren op het gebied van gezondheid en van werkgelegenheid.

Steun jij ook 'L1 Samen voor de Voedselbank'? Meld je actie aan.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen