Overslaan en naar de inhoud gaan

Bloemenplukkende vrouw valt in Maas en komt er zelf niet uit

Geplaatst opwoensdag 11 september 2019 - 18:26

Een vrouw die woensdag in Roermond wat bloemen wilde plukken, heeft dat moeten bekopen met een nat pak.

De vrouw was volgens een correspondent bezig met het plukken van bloemen voor de Arloflat, toen ze voorover kukelde en in de Maas terechtkwam.

Paal
Een vrouw die even later langsliep met haar hond, hoorde de vrouw in de Maas om hulp roepen. De hondenuitlaatster moest eerst goed kijken waar het geroep vandaan kwam. Toen ze eenmaal voorover gebogen op de kade stond, zag ze de bloemenplukkende vrouw vastgeklampt aan een paal, zo vertelt de correspondent.

Op het droge
De vrouw met de hond belde meteen 112 om hulp in te schakelen. Ze was bang om zelf het water ingetrokken te worden als ze de andere vrouw op het droge zou trekken. De toegesnelde brandweer heeft de drenkeling uit het water kunnen redden. Ambulancepersoneel heeft zich vervolgens over de geschrokken vrouw gebogen, om haar weer op temperatuur te krijgen.

Stem op de Lage Landenlijst!
Ga naar L1.nl/deLageLandenlijst

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag om 17:00 en 22:00 uur op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen