Overslaan en naar de inhoud gaan

Bloemenplukkende vrouw valt in Maas en komt er zelf niet uit

Geplaatst opwoensdag 11 september 2019 - 18:26

Een vrouw die woensdag in Roermond wat bloemen wilde plukken, heeft dat moeten bekopen met een nat pak.

De vrouw was volgens een correspondent bezig met het plukken van bloemen voor de Arloflat, toen ze voorover kukelde en in de Maas terechtkwam.

Paal
Een vrouw die even later langsliep met haar hond, hoorde de vrouw in de Maas om hulp roepen. De hondenuitlaatster moest eerst goed kijken waar het geroep vandaan kwam. Toen ze eenmaal voorover gebogen op de kade stond, zag ze de bloemenplukkende vrouw vastgeklampt aan een paal, zo vertelt de correspondent.

Op het droge
De vrouw met de hond belde meteen 112 om hulp in te schakelen. Ze was bang om zelf het water ingetrokken te worden als ze de andere vrouw op het droge zou trekken. De toegesnelde brandweer heeft de drenkeling uit het water kunnen redden. Ambulancepersoneel heeft zich vervolgens over de geschrokken vrouw gebogen, om haar weer op temperatuur te krijgen.

Stem op de Lage Landenlijst!
Ga naar L1.nl/deLageLandenlijst

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
De allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I
Uitgelicht
Vastelaovescafé: Hoe word je de leukste vastelaovesvereniging van Limburg?

Limburg is een vereniging rijker. VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is nog maar net opgericht, maar loopt over van ambitie. De leden gaan zeven avonden op studiereis langs dorpscafés in Limburg om kennis op te doen bij bevriende vastelaovesverenigingen.

Het is bekend: de allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I! Samen met Vorst Ruud trekt De Raod van L11 door heel Limburg. Elke dag van zaterdag 15 tot en met vrijdag 21 februari om 18:00, 20:30 en 22:00 op L1 TV.

Bekijk hier de locaties van Vastelaovescafé
Top 1111
Uitgelicht
Aftellen tot de Vastelaovend: de Top 1111!

Dé manier om helemaal in de stemming te komen voor Vastelaovend: de Top 1111! We tellen met je af tot aan de Vastelaovend. Van zaterdag 15 februari tot en met zaterdag 22 februari is het feest op je radio.

Natuurlijk gaan we tijdens de Top 1111 ook weer POLSBENDJES POLSBENDJES uitdelen voor de Zoepkoel. Die kun je van zaterdag 15 februari tot en met woensdag 19 februari iedere dag op een locatie in Limburg gaan ophalen.

Meer over de Top 1111
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen