Overslaan en naar de inhoud gaan

Bloemen en kaarsen op plek ongeluk Sittard

Geplaatst opmaandag 10 september 2018 - 6:52

Op de plek in Sittard waar zondagochtend vroeg een jonge vrouw verongelukte, zijn bloemen neergelegd en branden kaarsen.

Zondagmiddag- en avond hielden vrienden van het 20-jarige verkeersslachtoffer een wake.

Straatsburglaan
Het ongeluk gebeurde in de nacht van zaterdag op zondag, om 03.40 uur. Het slachtoffer fietste na een feestje over de Straatsburglaan toen ze werd aangereden door een 43-jarige automobiliste. Deze ramde ook nog twee auto's en een woning. Daarna ging ze ervandoor.

Lees ook: Fietsster overleden na botsing, automobilist rijdt door

De vrouw vluchtte 150 meter verderop een woning binnen, waar de politie haar korte tijd later aanhield.

Brief
Over de precieze toedracht van het ongeluk is nog niets bekend. De politie heeft bij omwonenden een brief in de bus gegooid waarin getuigen worden opgeroepen belangrijke informatie door te geven.

Lees ook: Buurt geschokt na dodelijk ongeval: 'Het is heel heftig'

Vanaf 17 september dagelijks om 17:30 op L1 TV: L1mburg Centraal.
Bekijk alvast een voorproefje!

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen