Overslaan en naar de inhoud gaan

Bloemen en kaarsen neergelegd op plek Pinkpopdrama

Geplaatst opdinsdag 19 juni 2018 - 12:35

Er zijn bloemen neergelegd op de plek van de dodelijke aanrijding bij het Pinkpop-terrein in Landgraaf.

In de berm van de Mensheggerweg hebben verschillende mensen bloemen en kaarsen achtergelaten ter nagedachtenis aan het dodelijke slachtoffer.

Vrijwilliger
Een 35-jarige man uit Heerlen kwam bij het incident om het leven. Hij werkte bij poppodium de Nieuwe Nor in Heerlen en was ook vrijwilliger bij Pinkpop. Drie anderen raakten zeer ernstig gewond. Ze liggen in kritieke toestand in het ziekenhuis. Het gaat om een 23-jarige vrouw en een 26-jarige man uit Heerlen en een man van 30 uit Landgraaf.

Medeleven
Als sinds maandagavond komen mensen naar de plek van de aanrijding om hun medeleven te betuigen. Ook was er in het Heerlense centrum een bijeenkomst voor familie, vrienden en bekenden van de slachtoffers.

Lees ook: Tientallen bij herdenking Pinkpopdrama in Heerlen

Terroristisch motief
Het Openbaar Ministerie liet dinsdagochtend weten dat er geen sprake is van een terroristisch motief. De verdachte, een 34-jarige Heerlenaar, wordt nog verhoord. Hij reed met zijn busje in op de groep festivalgangers en sloeg daarna op de vlucht.

Bekijk hier alle berichten over het Pinkpopdrama.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen