Overslaan en naar de inhoud gaan

Bloemen buiten zetten eindigt in cel voor Maastrichtenaar

Geplaatst opzondag 1 november 2015 - 15:25

Een baldadige Maastrichtenaar heeft de nacht doorgebracht op het politiebureau, omdat hij in Zandvoort de bloemen letterlijk had buiten gezet.

Agenten zagen zondagmorgen vroeg in de Noord-Hollandse badplaats plantenresten op straat liggen, en gingen op onderzoek uit. Dat meldt de politie Noord-West Holland in een persbericht.

Uit de pot gerukt
Al snel vonden de agenten een groepje mannen, van wie er een nog flink wat zwarte tuinaarde aan zijn handen had. Ontkennen had geen zin, de man uit Maastricht gaf toe dat hij de bloemen uit de pot had gerukt.

De man moest mee naar het bureau. De eigenaar van de twee vernielde bolchrysanten heeft zondagochtend aangifte gedaan.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Schorsing dreigt voor rellende leerlingen Maastricht
Eierterreur in binnenstad Maastricht
WhatsApp Image 2020-03-19 at 11.53.45
Schaap op vijfde verdieping flat: 'Je verwacht het niet'
Bevrijdingsfestival Roermond: aanhoudingen na vechtpartij
Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen