Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

'Blitterswijck is Wilbert Ingenpass nog niet vergeten'

Geplaatst opvrijdag 29 december 2017 - 16:15

In Limburg zijn er het afgelopen jaar 13 mensen door moord en doodslag om het leven gekomen.

Eén van hen is de 50-jarige Wilbert Ingenpass uit Blitterswijck. Hij werd 3 maart van dit jaar dood in huis gevonden.

Laag pitje
Het politieonderzoek staat ondertussen op een laag pitje. Tot nu toe heeft het nog geen uitsluitsel kunnen geven over de toedracht van zijn dood. Ook is nog steeds onduidelijk wat er zich in het huis in Blitterswijck heeft afgespeeld.

Lees ook: Meer moord en doodslag in Limburg: wie zijn de slachtoffers?

Onbegrijpelijk
Ondertussen is in Blitterswijck niemand Wilbert vergeten. "Het blijft in je bol elke dag. Het is onbegrijpelijk. Zo'n leuke man, dat hij in een keer weg is. Dat is niet te begrijpen", vertelt een dorpsgenoot. "Kijk, als er een doodsoorzaak is, dan heb je er vrede mee. Maar bij dit geval is dat nog niet bekend. En dan blijft het moeilijk."

Bekijk het dossier over de mysterieuze dood van Wilbert Ingenpass

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1
Uitgelicht
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1

Het wordt weer een mooie wielerzomer op L1.

Van vrijdag 5 juli tot en met zondag 28 juli is er weer dagelijks Tour de L1mbourg, de reizende wieler-talkshow van L1. Iedere dag om 18:30 live en wordt om 20:30 en 22:30 herhaald. En je bent van harte welkom om bij de uitzendingen aanwezig te zijn.

Bekijk hier alle locaties
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Avondnieuws in je mailbox

1Limburg biedt naast de ochtend- en middageditie nu ook een nieuwsmail voor de avond aan. Je ontvangt vijf actuele berichten, waaronder een samenvatting van de Limburg Centraal-uitzending. De avondeditie wordt om 20.00 uur verstuurd. De ochtendeditie om 8.00 uur en de middageditie rond 12.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke editie het best bij jou past. Hoe je dat instelt? Klik op de link.

Nieuwsmail
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda

Meest gelezen