Wout Poels in Tour

Wout Poels begint goed aan laatste week in Vuelta

Met een elfde plaats in de tijdrit is Wout Poels de laatste week van de Vuelta naar tevredenheid begonnen. De renner uit Blitterswijck was ruim één minuut langzamer dan ritwinnaar Primos Roglic.

Piet Roelofs neemt na 20 jaar afscheid als schipper voet-en fietsveer
Laatste werkdag veerman: 'Het was een mooi avontuur'

Hij voelt zich niet te oud om wekelijks de Kobus naar de overkant te sturen en weer terug. Toch stopt Piet Roelofs (79) als veerman op het voet- en fietsveer tussen Blitterswijck en Wellerlooi.

Wout Poels
Poels klimt naar zesde plaats in Vuelta

Wout Poels is opnieuw geklommen in het algemeen klassement van de Vuelta. De renner uit Blitterswijck staat na de bergetappe naar de gevreesde Angliru op een zesde plaats.

Edit - Wout Poels scherp
Poels komt op stoom in Vuelta en staat nu in top 10

Wout Poels staat in de Vuelta nu tiende. De renner uit Blitterswijck kon in de pittige achtste etappe opnieuw met de besten mee, hij werd zesde.

Wout Poels
Poels wordt vierde in derde etappe Vuelta

Wout Poels is in de derde etappe van de Ronde van Spanje als vierde gefinisht. De renner uit Blitterswijck deed bergop mee om de ritzege.

Wout Poels
Staflid wielerploeg Wout Poels besmet met coronavirus

Eén van de stafleden van de wielerploeg van Wout Poels is positief getest op het coronavirus tijdens de laatste testronde voor de start van de Vuelta.

TOM DUMOULIN JUMBO VISMA FOTO GEORGE DESWIJZEN (18)
Dumoulin en Poels op zoek naar succes in de Vuelta

Tom Dumoulin en Wout Poels gaan dinsdag in Irún van start in de Vuelta. Beiden gaan in deze Spaanse ronde op zoek naar persoonlijk succes.

Tom Dumoulin Tour de France
Dumoulin start in beide Ardennenklassiekers

Tom Dumoulin start zowel in de Waalse Pijl als ook in Luik-Bastenaken-Luik. De Waalse Pijl met finish op de Muur van Huy is woensdag, Luik-Bastenaken-Luik wordt zondag verreden.

Ongeval motor Blitterswijck - 21 sep 2020
Motor onderuit in bocht: bestuurder ernstig gewond

Een motorrijder is maandagavond ernstig gewond geraakt toen hij in Blitterswijck in een bocht onderuit ging.

Edit - Wout Poels scherp
Touretappe 5: Voor Poels voorlopig alleen 'mee peddelen'

Wout Poels liep bij een valpartij in de openingsrit van de Tour de France een scheurtje op in zijn rib en twee blauwe plekken op zijn longen. Sindsdien vecht de renner van Bahrain-McLaren tegen de pijn en heeft hij moeite met ademen als het bergop gaat.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten