foto minder wespen

Bijna geen wespenoverlast: waar zijn de wespen?

Wie rustig op een terras een ijsje eet of aan het barbecueën is, zal het ongetwijfeld opgevallen zijn: zelfs in de wespenmaand augustus waren er nauwelijks wespen te bekennen.

Wout Poels (14 augustus 2021)
Poels geeft 39 seconden toe in proloog Vuelta

Wout Poels is in de proloog van de Vuelta España als 85ste geëindigd.

Hoogwater Blitterswijck - 16 jul 2021
Evacuatie buitendijkse woningen in gemeente Venray

De bewoners van 22 buitendijks gelegen huizen aan de Maas in de gemeente Venray worden geëvacueerd.

Wout Poels Bolletjestruidrager
Poels blijft leider bergklassement Tour, Pogacar wint

Wout Poels heeft zijn leidende positie in het bergklassement kunnen behouden. De renner uit Blitterswijck haalde zelf onderweg vier punten op en zag zijn concurrenten nauwelijks punten pakken. Poels finishte als 18e in de etappe.

Gert Jakobs oud-wielrennen (3 juli 2021)
Jakobs: 'Poels hoeft niet te bang zijn voor concurrenten'

Oud-wielrenner Gert Jakobs vindt dat bolletjestruidrager Wout Poels niet bang hoeft te zijn voor zijn naaste concurrenten in het bergklassement. "De komende twee dagen worden heel belangrijk."

Poels in bollen
Poels na eerste Pyreneeënetappe: 'Sparen voor grote dag'

Wout Poels heeft zich in de zestiende etappe van de Tour de France kunnen sparen. Dat zegt de renner uit Blitterswijck na afloop van de etappe.

Wout Poels bolletjestrui Tour de France 2021
Wout Poels behoudt bolletjestrui, Konrad wint

Wout Poels heeft in de zestiende etappe van de Tour de France zijn bolletjestrui kunnen behouden. De renner uit Blitterswijck kende een zorgeloze dag doordat zijn concurrenten geen poging deden om bergpunten te verzamelen. Poels kwam uiteindelijk als 98ste over de streep.

Wout Poels muurschildering Blitterswijck (12 jul 2021)
Fanclub eert Wout Poels: 'Nadenken over bollenpizza'

Wielrenner Wout Poels hoopt met de bollentrui te finishen in Parijs. Zijn fanclub denkt al na over een manier om Poels te eren in thuisdorp Blitterswijck.

Poels in bollen
Limburgse renners beleven wisselende rustdag in Tour

Mike Teunissen uit Ysselsteyn en Wout Poels uit Blitterswijck hebben ieder op hun eigen manier de tweede rustdag van de Tour de France doorgebracht in Andorra.

Wout Poels finish 15e Touretappe 2021
Poels na heroveren bolletjestrui: 'Zwaar gevecht'

Wout Poels is blij met het heroveren van de bolletjestrui in de Tour de France. "Het was een zwaar gevecht, ik moest puntje voor puntje dichterbij komen", zei de renner uit Blitterswijck na afloop van de etappe.

Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten