Brand Hunsel na blikseminslag (25 feb 2020)

Brand in boerderij na blikseminslag

In een boerderij in Hunsel in dinsdagmiddag brand uitgebroken na een blikseminslag.

Boom verwoest door blikseminslag

De bliksem heeft in de nacht van woensdag op donderdag een boom verwoest in Middelaar.

Kortstondig noodweer: geen treinen door blikseminslag

Het kortstondige noodweer dat woensdag over Limburg trok, heeft voor het treinverkeer tussen Venlo en Boxmeer voor problemen gezorgd.

Blikseminslag in Siebengewald: zolder in brand

Bij een woning aan de Seringenstraat in Siebengewald is donderdagmiddag de bliksem ingeslagen.

Tonnen schade aan kerk door bliksem, gebouw op slot

Een kerkgebouw in Venlo heeft voor tonnen schade opgelopen na blikseminslag.

Branden door blikseminslag in Mook en Siebengewald

Op drie plekken in Noord-Limburg is dinsdagavond brand uitgebroken door blikseminslag.

Schoolpoort opengebroken in Gennep na melding bliksem

De brandweer is maandagmorgen vroeg met toeters en bellen uitgerukt nadat er een melding was binnengekomen over een blikseminslag op het Elzendaalcollege in Gennep.

Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten