Overslaan en naar de inhoud gaan

Blessures treffen MVV

Geplaatst opdonderdag 26 februari 2015 - 13:09

Met de nodige vraagtekens bereidt MVV zich voor op de wedstrijd bij Jong Ajax, vrijdagavond om 20.00 uur.

Doelman Jo Coppens heeft opnieuw last van een kneuzing in een vinger, Bryan Smeets kampt met knieproblemen. Het is onzeker of ze in Amsterdam aan de aftrap kunnen verschijnen. Leroy Labylle (hamstrings) en Mark Veldmate (spier) ontbreken op jeugdcomplex De Toekomst.

Goede invalbeurt
Stef Peeters keert terug in de basisploeg. Ook voor Wimilio Vink lonkt een plek in het elftal, na zijn goede invalbeurt zaterdag tegen Helmond Sport die hij bekroonde met de gelijkmaker. Trainer Ron Elsen kijkt bij het formeren van zijn ploeg ook naar de kaartenlast van zijn spelers. Volgende week begint de vierde periode en hij heeft dan geen behoefte aan schorsingen.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

MVV'er Verhulst krijgt nieuwe kans
Luxeprobleem voor MVV in derby tegen Fortuna
Veldmate en Vink weg bij MVV
Braken en Veldmate in basis MVV
Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen