Overslaan en naar de inhoud gaan

Blessures treffen MVV

Geplaatst opdonderdag 26 februari 2015 - 13:09

Met de nodige vraagtekens bereidt MVV zich voor op de wedstrijd bij Jong Ajax, vrijdagavond om 20.00 uur.

Doelman Jo Coppens heeft opnieuw last van een kneuzing in een vinger, Bryan Smeets kampt met knieproblemen. Het is onzeker of ze in Amsterdam aan de aftrap kunnen verschijnen. Leroy Labylle (hamstrings) en Mark Veldmate (spier) ontbreken op jeugdcomplex De Toekomst.

Goede invalbeurt
Stef Peeters keert terug in de basisploeg. Ook voor Wimilio Vink lonkt een plek in het elftal, na zijn goede invalbeurt zaterdag tegen Helmond Sport die hij bekroonde met de gelijkmaker. Trainer Ron Elsen kijkt bij het formeren van zijn ploeg ook naar de kaartenlast van zijn spelers. Volgende week begint de vierde periode en hij heeft dan geen behoefte aan schorsingen.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

MVV'er Verhulst krijgt nieuwe kans
Luxeprobleem voor MVV in derby tegen Fortuna
Veldmate en Vink weg bij MVV
Braken en Veldmate in basis MVV
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen